کد خبر 1782998
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می‌کند

واشنگتن به شرکت‌های جهانی ویتول و ترافیگورا مأموریت داده تا حداکثر ۵۰میلیون بشکه نفت ونزوئلا را بفروشند؛ نفتی که شرکت دولتی پتروچاینا به دلیل ارزیابی خریدهای تحت کنترل آمریکا، از خرید آن خودداری کرده.

به گزارش مشرق، دو منبع مطلع روز دوشنبه به خبرگزاری رویترز گفتند که پالایشگاه‌های مستقل چینی در حال خرید نفت سنگین ایران که مشمول تخفیف شده، هستند تا جایگزین محموله‌های ونزوئلا که پس از ادعای کنترل آمریکا بر این تولیدکننده اوپک در ماه گذشته متوقف گشته است، شوند.

آنها گفتند که خرید و تخلیه نفت ایران، کاهش عرضه ونزوئلا به بزرگترین واردکننده نفت خام جهان را جبران می‌کند.

صادرات ونزوئلا به چین از اواسط دسامبر، پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، کشتی‌های تحریم‌شده را محاصره کرد، به شدت کاهش یافته است. این اقدام بخشی از کمپین علیه نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، بود که با ربایش او توسط نیروهای آمریکایی در تاریخ ۳ ژانویه به اوج خود رسید. ترامپ گفته است که ایالات متحده قصد دارد فروش و درآمدهای نفتی ونزوئلا را به طور نامحدود کنترل کند.

واشنگتن به شرکت‌های تجارت جهانی ویتول و ترافیگورا مأموریت داده است تا حداکثر ۵۰ میلیون بشکه نفت ونزوئلا را بفروشند؛ نفتی که شرکت دولتی پتروچاینا به دلیل ارزیابی خریدهای تحت کنترل آمریکا، از خرید آن خودداری کرده بود.

منابع آگاه گفتند، پالایشگاه‌های مستقل چین که قبلاً بزرگترین خریداران نفت خام ونزوئلا بودند، نفت سنگین ایران را که در مخازن ذخیره در چین و روی کشتی‌هاست، خریداری کرده‌اند.

معامله‌گران گفته‌اند که این پالایشگاه‌ها که به عنوان «تی‌پات» شناخته می‌شوند و عمدتاً در استان شاندونگ در شرق این کشور مستقر هستند، به دلیل تخفیف‌های زیاد، خرید نفت خامی که تحت تحریم قرار دارد را به خرید محموله‌های ونزوئلا که توسط ویتول یا ترافیگورا به بازار عرضه می‌شوند یا گریدهای سنگین کانادا ترجیح دادند.

منبع:همشهری آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    0 0
    بهرحال به مفت خری عادت کرده است نفت مفت ونزوئلا رفت ایران هنوز هست این افتخار ندارد مخصوصا که پولی نمیدهد و کالاهای انتخابی هم درجه دو به پائین هستند
  • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    0 0
    دستشون درد نکند
  • IR ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    0 0
    بسیار کار خوبی است که می کنن البته بشرط پرداخت به قیمت درست و زمان درست
  • IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    0 0
    چه خائنیه چین اگر بخره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس